Generel vigtig information

VELKOMMEN SOM ELEV PÅ KØRESKOLEN

D-K TRAFIK

 

Tak fordi du har valgt D-K TRAFIK. Vi ønsker at du skal have et så gnidningsløst forløb som muligt. Derfor har vi herunder skrevet en række punkter som der er meget vigtigt at du er særlig opmærksom på. Yderligere oplysninger kan findes på under de andre menupunkter på denne hjemmeside.

  1. Vi har normalt åbent for personligt fremmøde, mandage og onsdage kl.16-18. Dette tidsrum er også det bedste at ringe på. Se mere her.
  2. Det er et lovkrav at undervisningsforløbet er sammenhængende. Det betyder at du kan komme til at starte helt eller delvist forfra, hvis du holder pause i undervisningsforløbet, i mere end 3 måneder. Det betyder også at der er mødepligt til al undervisning. Dog det tilladt med 1 gangs fravær til teori.
  3. Sørg for som hurtigt som muligt at skaffe lægeattest og bevis på gennemført førstehjælpskursus. Vi afholder jævnligt førstehjælpskurser, men du er ikke tvunget til at tage kurset hos os. Se mere her . Se mere om prøvebestilling her.
  4. Afbud til kørelektioner skal ske inden kl. 16.00 dagen før aftalt køretid, til den kørelærer du kører med. For sent afbud eller udeblivelse uden afbud, betyder som udgangspunkt at kørelektionerne skal betales alligevel.
  5. Det er en rigtig god idé at forberede sig til teoriundervisningen. Du kan følge undervisningsforløbet og se hvilke emner der gennemgås her.
  6. Kørelektioner starter, hvis ikke andet er aftalt, på køreskolen.
  7. Kørelektioner som ikke er betalt gennem en pakke, skal betales direkte til kørelæreren.
  8. Der skal typisk køres mindst 1×2 lektioner á 45 minutter pr. uge, da kørslen ifølge loven skal følges med teorien. Du må forvente at kørelektionerne kan ligge i dagtimerne indenfor normal skole/arbejdstid.Se mere her.
  9. Bestilling af køreteknisk kursus(glatbane) skal ske telefonisk eller ved personligt fremmøde, mandage og onsdage kl. 16-18. Det kan også gøres på mail [email protected] . IKKE PÅ SMS. Husk at du først skal bestille kurset, når din kørelærer har givet grønt lys for det.
  10. Til både teoriprøve og praktisk køreprøve skal du medbringe lektionsplan, ansøgning om kørekort og pas. Se mere her.

 

 

Vi sætter en ære i, at du hos os får en god oplevelse med din kørekorterhvervelse. Hvis du har spørgsmål, eller hvis du mener at noget ikke er som det bør være, kan du kontakte os fx på [email protected] eller på tlf.40 45 37 97. Bedste tidspunkter at ringe på, er mandage og onsdage kl. 16.00-18.00, men vi svarer dog normalt altid på hverdage mellem kl. 9.00 og 18.00.

Venlig hilsen

Torben Drehn-Knudsen, indehaver

Torben Drehn-Knudsen

Indehaver, D-K Trafik