Generel vigtig information

 1. Vi har normalt åbent for personligt fremmøde, mandage og onsdage kl.16-18. Dette tidsrum er også det bedste at ringe på. Se mere her.
 2. Det er et lovkrav at undervisningsforløbet er sammenhængende. Det betyder bl.a. at der er mødepligt til al undervisning. Dog det tilladt med 1 gangs fravær til teori.
 3. Sørg for som hurtigt som muligt at skaffe lægeattest og bevis på gennemført førstehjælpskursus. Vi afholder jævnligt førstehjælpskurser, men du er ikke tvunget til at tage kurset hos os.
  Afbud til førstehjælpskursus skal ske senest 2 dage før kursets afholdelse. Ved udeblivelse uden forudgående afbud, vil kurset skulle betales alligevel.
  Se mere her
  . Se mere om prøvebestilling her.
 4. Afbud til kørelektioner skal ske inden kl. 16.00 dagen før aftalt køretid, til den kørelærer du kører med. For sent afbud eller udeblivelse uden afbud, betyder som udgangspunkt at kørelektionerne skal betales alligevel.
 5. Det er en rigtig god idé at forberede sig til teoriundervisningen. Du kan følge undervisningsforløbet og se hvilke emner der gennemgås her. Få dage efter holdstart, modtager du en mail fra Drive4you, som er et online undervisningssystem. Det giver adgang til teoribog og andre undervisningsmaterialer. Der er 4 måneders adgang inkluderet i pakken. Husk at aktivere det modtagne link.
 6. Kørelektioner starter, hvis ikke andet er aftalt, på køreskolen.
 7. Kørelektioner som ikke er betalt gennem en pakke, skal betales direkte til kørelæreren.
 8. Der skal typisk køres mindst 1×2 lektioner á 45 minutter pr. uge, da kørslen ifølge loven skal følges med teorien. Du må forvente at kørelektionerne kan ligge i dagtimerne indenfor normal skole/arbejdstid. Se mere her.
 9. Bestilling af køreteknisk kursus(glatbane) skal ske telefonisk mandage og onsdage kl. 16-18. Det kan også gøres på mail info@dktrafik.dk . IKKE PÅ SMS. Husk at du først skal bestille kurset, når din kørelærer har givet grønt lys for det.
 10. Til både teoriprøve og praktisk køreprøve skal du medbringe lektionsplan, ansøgning om kørekort og pas. Se mere her.