Ledige hold / Tilmelding

Teoriundervisning
For førstegangserhververe foregår undervisningen på en fast ugedag og tidspunkt. Et hold der starter fx en onsdag kl. 19, vil fortsætte sådan. Undervisningen tager ca. 2 timer og 15 minutter pr. gang, forløber over 11 gange og er obligatorisk. Reglerne åbner mulighed for 1 gangs fravær, men man kan godt afbryde et forløb og genoptage det senere. Vær dog opmærksom på at de ydelser du har forudbetalt til køreskolen, som udgangspunkt skal bruges indenfor 1 år fra fakturadato.

Manøvrebanekørsel (kravlegård)
Påbegyndes typisk umiddelbart efter din anden teoriaften. Tidspunkter aftales på første teoriaften.

Køretimer på vej / almindelig trafik
Køretimer ude på vejen aftales individuelt og påbegyndes efter 3 uger.
NB! Vær opmærksom på at loven kræver at teori og kørsel følges ad. Det betyder, at du skal ud at køre mindst 1 gang om ugen, og derfor er det vigtigt, at du har tid til at tage kørelektioner. Der er rift om køretiderne på hverdage efter kl. 14.00 samt tidlig morgen, så det må påregnes at du kommer til at have kørelektioner mellem 8.00 og 14.00,  for at vi har mulighed for at overholde lovgivningen.

Gældende efter 1/1 2021: Hvis du ønsker kørelektioner efter kl. 17.00, kan vi også  tilbyde dette. Dog til en merpris på 100,00 kr. inkl. moms pr kørelektion á 45 minutter (gælder ikke obligatorisk kørsel i mørke).

Generverhvelse af kørekort
Ved generhvervelse af kørekort er der ingen særlige krav til omfanget af undervisning, medmindre der er tale om kørselsforbud hvor der gælder særlige regler.

B/E kørekort – Stor trailer
Loven kræver teoriundervisning i 4 lektioner á 45 minutter. Disse lektioner afvikles på én gang, altså på datoen for holdstart. Kørelektioner aftales løbende.

Kørekort til 17-årige
Man kan begynde køreundervisning, når man er 16 år og 9 måneder og få kørekort som 17-årig. Indtil man fylder 18 må man kun køre bil, hvis man har en ledsager med, som opfylder visse betingelser.

Jeg tilmelder mig følgende hold:

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Efter klik på “Send tilmelding” knappen ovenfor vil vi så snart som muligt herefter (typisk indenfor 1-2 arbejdsdage) sende dig en e-mail med yderligere information og bekræftelse af din tilmelding.

Nu også bil med automatgear (elbil)!