Generhvervelse af kørekort/kontrollerende køreprøve

vw-interiorMÅLRETTET SPECIALUNDERVISNING MED HENBLIK PÅ GENERHVERVELSE AF KØREKORT

Hvis du har fået kørselsforbud efter de nye regler, frakendt eller betinget frakendt dit kørekort, så brug os til at hjælpe dig med at komme igennem prøverne. I alle 3 tilfælde skal du igennem en teoretisk og praktisk prøve. For at kunne bestå prøverne, er det som regel nødvendigt med undervisning. Ved kørselsforbud er undervisning som regel obligatorisk. Kørselsforbud er kun relevant hvis forseelsen er begået indefor 3 år efter man fik kørekort 1 gang, og må ikke forveksles med “ubetinget frakendelse”.

Ved ubetinget frakendelse og kørselsforbud, skal du sørge for at ansøge om generhvervelse i god tid. Dette foregår gennem Borgerservice, men vi er gerne behjælpelige.

Vi har specialundervisning med henblik på generhvervelse samt kontrollerende køreprøver:
Alle tirsdage i ulige uger kl. 17.00-18.45. På disse undervisningsaftener sidder du sammen med andre i samme situation. Undervisningen tager udgangspunkt i den særlige situation deltagerne befinder sig i. Du vil få vejledning i hvordan teoriprøven skal klares. Denne undervisning, evt. suppleret med “hjemmearbejde”, vil normalt gøre dig klar til en teoriprøve.

Specialundervisningen kan frit suppleres med almindelig teoriundervisning,  typisk på mandage, onsdage og torsdage.
Se undervisningens indhold her. (almindelige hold)
Hvornår de enkelte moduler afholdes kan du se på vores kalender.

Kørsel aftales individuelt.

Kursus med henblik på generhvervelse af kørekort eller kontrollerende prøve efter frakendelse eller “betinget frakendelse”.
Indeholder:
– Teoriundervisning til bestået prøve.
– 2 kørelektioner.
– Adgang til prøver og  undervisningsvideoer med henblik på “hjemmetræning”.
– Kørsel til køreprøve.
– Prøvebestilling.
Pris: 3395,- Bemærk at dette er en TOTALPRIS på en generhvervelse, forudsat at du ikke skal have ekstra lektioner, og at teori og køreprøve bestås første gang. Altså INGEN SKJULTE UDGIFTER!
Dog skal du betale et prøvegebyr på 890,00 kr. til statskassen. Vedr. prøvegebyret til statskassen, vil du modtage betalingslink i din E-Boks når du har tilmeldt dig.

Kursus med henblik på generhvervelse efter såkaldt kørselsforbud (Særlig køreundervisning – Kun relevant ved frakendelse inden for 3 år efter at det første kørekort blev erhvervet).
Indeholder:
– Teoriundervisning til bestået prøve. Teoriundervisning er her obligatorisk, og du skal komme et bestemt antal gange.
– Adgang til interaktivt undervisningssystem til “hjemmearbejde”.
– 8 kørelektioner.
– Kørsel til køreprøve.
– Prøvebestilling.
Pris: 5995,- Bemærk at dette er en TOTALPRIS på en generhvervelse efter kørselsforbud, forudsat at du ikke skal have ekstra lektioner, og at teori og køreprøve bestås første gang. Altså INGEN SKJULTE UDGIFTER!  Dog skal du betale et prøvegebyr på 890,00 kr. til statskassen. Du vil modtage betalingslink i din E-Boks når du har tilmeldt dig.

Tilmelding:
Kom ned på køreskolen mandag eller onsdag kl. 16.00-18.00 eller tilmeld dig online her. Du kan også ringe på 40 45 37 97, så aftaler vi det fornødne.

NB! Når det drejer sig om generhvervelse og kontrollerende køreprøver, kan du starte på undervisning fra dag til dag. Du er således ikke afhængig af ventetid på holdstart.