Generhvervelse af kørekort/kontrollerende køreprøve

MÅLRETTET SPECIALUNDERVISNING MED HENBLIK PÅ GENERHVERVELSE AF KØREKORT

Køreskole-bil

Ved ubetinget frakendelse og kørselsforbud, skal du sørge for at ansøge om generhvervelse i god tid. Ved ombytning af udenlandsk kørekort, er det også vigtigt at ansøge i god tid. Dette foregår gennem Borgerservice, men vi er gerne behjælpelige.

Hvis du har fået kørselsforbud efter de nye regler, frakendt eller betinget frakendt dit kørekort, så brug os til at hjælpe dig med at komme igennem prøverne. I alle 3 tilfælde skal du igennem en teoretisk og praktisk prøve. For at kunne bestå prøverne, er det som regel nødvendigt med undervisning. Ved kørselsforbud er undervisning som regel obligatorisk. Kørselsforbud er kun relevant hvis forseelsen er begået indefor 3 år efter man fik kørekort 1 gang, og må ikke forveksles med “ubetinget frakendelse”.

Vi har specialundervisning med henblik på generhvervelse samt kontrollerende køreprøver:
Alle tirsdage i ulige uger kl. 17.00-18.45. På disse undervisningsaftener sidder du sammen med andre i samme situation. Undervisningen tager udgangspunkt i den særlige situation deltagerne befinder sig i. Du vil få vejledning i hvordan teoriprøven skal klares. Denne undervisning, evt. suppleret med “hjemmearbejde”, vil normalt gøre dig klar til en teoriprøve.

Kørsel aftales individuelt.

Forløb med henblik på generhvervelse af kørekort eller kontrollerende prøve efter frakendelse, betinget frakendelse og ombytning af udenlandsk kørekort.
Indeholder:
– Teoriundervisning til bestået prøve.
– 2 kørelektioner.
– 4 måneders adgang til online undervisningssystem.
– Kørsel til køreprøve.
– Prøvebestilling.
Pris: 3895,- Bemærk at dette er en TOTALPRIS på en generhvervelse, forudsat at du ikke skal have ekstra lektioner, og at teori og køreprøve bestås første gang. Altså INGEN SKJULTE UDGIFTER!
Dog skal du betale et prøvegebyr på 890,00 kr. til statskassen. Vedr. prøvegebyret til statskassen, vil du modtage betalingslink i din E-Boks når du har tilmeldt dig.
Ved ombytning af udenlandsk kørekort, er der ikke gebyrkrav.
Ydelserne som pakken indeholder, skal bruges indenfor 1 år fra fakturadato.

Forløb med henblik på generhvervelse efter såkaldt kørselsforbud (Særlig køreundervisning – Kun relevant ved frakendelse inden for 3 år efter at det første kørekort blev erhvervet).
Indeholder:
– Teoriundervisning til bestået prøve. Teoriundervisning er her obligatorisk, og du skal komme et bestemt antal gange.
–  4 måneders adgang til online undervisningssystem.
– 8 kørelektioner.
– Kørsel til køreprøve.
– Prøvebestilling.
Pris: 6695,- Bemærk at dette er en TOTALPRIS på en generhvervelse efter kørselsforbud, forudsat at du ikke skal have ekstra lektioner, og at teori og køreprøve bestås første gang. Altså INGEN SKJULTE UDGIFTER!  Dog skal du betale et prøvegebyr på 890,00 kr. til statskassen. Du vil modtage betalingslink i din E-Boks når du har tilmeldt dig.
Ydelserne som pakkerne indeholder, skal bruges indenfor 1 år fra fakturadato.

Tilmelding:
Kom ned på køreskolen mandage eller onsdage kl. 16.00-18.00 eller tilmeld dig online her. Du kan også ringe på 40 45 37 97, så aftaler vi det fornødne.

NB! Når det drejer sig om generhvervelse og kontrollerende køreprøver, kan du starte på undervisning fra dag til dag. Du er således ikke afhængig af ventetid på holdstart.

Nu også bil med automatgear (elbil)!