KØR GRØNT! Kun med den rette køreteknik kan du komme i nærheden af den brændstoføkonomi, bilen er angivet til!

Forbrugsstatistik med almindelig køreteknik. Forbruget er 18,9 km/l.

Forbrugsstatistik med almindelig køreteknik. 5,3 l/100 km svarer til 18,9 km/l.

 

Trafikstyrelsen lancerede for et par år siden en KørGrønt kampagne. I den forbindelse blev D-K TRAFIK certificeret til udbyde KørGrønt kurser, der kan lære bilister at spare på brændstoffet. På trods af at kurset normalt tjener sig selv ind på få måneder, er der ikke mange privatpersoner, der  har taget kurset.

Det vil vi gerne gøre op med, og derfor denne særpris på 1500,00 kr. for 2 personer. Og NEJ NEJ NEJ! At køre grønt er ikke “mormorkørsel” eller “blød hat”. Det handler primært om måden man betjener bilen på. Og NEJ NEJ NEJ! Man kan ikke bare læse sig til køreteknikken, så får man ikke det optimale udbytte. Helt urutinerede bilister bør i øvrigt vente med kurset til nogen rutine er opnået.

I en tid med benzinpriser på omkring 9,50  kr. pr. liter, og med klimaforandringer bl.a. på grund af bilernes CO2 udledning, er det yderst relevant at køre bil så brændstoføkonomisk som muligt. Ved at lære nogle få ting af køreteknisk karakter, kan man spare 10-25 % brændstof.

At deltage på et KørGrønt kursus kan for de fleste almindelige privatbilister betyde en besparelse på 1000-3000 kr.  på årsbasis.

På kurset kører bilisten en tur på ca. 15-20 kilometer på helt normal vis. Herefter gennemgår vi de køretekniske tiltag, der skal til for at forbedre brændstoføkonomien. Så kører bilisten den samme rute en gang til, men på denne tur skal bilisten anvende rådene og følge den vejledning, vi giver. Efter de to ture sammenlignes brændstofforbruget, og det tydeliggøres således, hvilken effekt den ændrede kørestil har.

Efterfølgende er der ca. 45 minutters teoretisk undervisning, hvor køreteknikken repeteres og hvor vi taler om bilens teknik i relation til miljøegenskaber, miljøpåvirkning fra person- og varebilskørsel samt hvor meget, der egentlig kan spares ved at køre energirigtigt. Vi taler også om betydningen af hvilken energiklasse bilen har.

Vi har haft en journalist på KørGrønt-kursus. LÆS HER HVAD HAN SKRIVER OM DET!

Spar 10-15-20-25 % på brændstofudgifterne!

Her er anvendt grøn køreteknik. 3,9 l/100 km svarer til 25,6 km/l. 33% længere pr l brændstof end eksemplet ovenfor. Ruten er den samme og bemærk at køretiden stadig er 16 minutter.

Her er anvendt grøn køreteknik. 3,9 l/100 km svarer til 25,6 km/l. 33% længere per liter brændstof. Ruten er den samme, og bemærk at køretiden igen er 16 minutter.

Kør-Grønt kursus i en uhøjtidelig atmosfære:

  • Testtur 1 – 15-20km forud fastlagt rute
  • Analyse og feedback (5-10 minutter)
  • Instruktion i grøn køreteknik
  • Testtur – samme rute som første tur. Med instruktion.
  • Feedback og vejledning
  • Ca. 30 minutters teori
  • Datoer og tidspunkter for kørsel og teori aftales ved tilmelding.
  • På kurset anvendes typisk egen/egne bil(er), men vi kan også stille bil til rådighed.

Pris: 995,00 kr. 2 personer samtidig (fx ægtepar) kun 1500,00 kr. ialt. Begge priser er incl. moms.
Der må påregnes et tillæg hvis kurset foregår i vores bil. Kurset foregår på D-K TRAFIK´s adresse.

For grupper over 2 personer og firmaer gives særskilt tilbud, og vi kommer gerne til jer: Klik her

Tilmelding: Du kan tilmelde dig online her, eller ved at ringe 40 45 37 97
evt baggrund