Coronavirus

Her vil vi løbende informere om de konsekvenser Coronavirus/Covid19 har for vores kunder.

12/3: Vi har aflyst førstehjælpskursus d. 15/3. Vi har også aflyst alt teoriundervisning indtil videre, samt alle køretimer indtil videre.
Der er også lukket for personligt fremmøde. Ring i stedet 40 45 37 97 eller skriv på [email protected]
BEMÆRK AT KURSER PÅ KØRETEKNISK ANLÆG(GLATBANE) INDTIL VIDERE GENNEMFØRES.

12/3 kl. 13.00: Vi afventer en udmelding fra politiet vedrørende evt. aflysning af teori/køreprøver.

13/3 kl. 7.00 : Politiet har aflyst alle teori og køreprøver til almindelig bil, indtil d. 27/3. Vi sørger for bestilling af ny prøve til dem hvis prøve er aflyst. Den nye prøve er naturligvis gebyrfri.

13/3 kl. 8.40: Lige nu er det dog ikke muligt at bestille ny prøve til dem som har fået den aflyst, da der simpelt hen ikke er nogen ledige prøver i systemet.

16/3 kl. 14.00: Borgerservice er lukket, indtil videre i denne og næste uge. Det betyder at alt vedrørende godkendelse af “ansøgning om kørekort”, lægeattester og førstehjælpsbeviser, ligger helt stille.

17/3 kl. 13.15: Det er i dag lykkedes at få nye teoriprøver til de fleste som fik aflyst deres i sidste uge. De enkelte har fået sms med dato/tidspunkt. Vi kan dog ikke være sikre på om de bliver gennemført, eller om politiet aflyser igen. Prøverne ligge i dagene 14-16 april og flere elever mangler lidt undervisning før de kan gå op. Vi ved stadig ikke om vi når at gennemføre undervisningen og hvis ikke, må vi aflyse prøverne.

18/3 kl. 16.50: Kurser på køreteknisk anlæg (glatbane) gennemføres stadig. Her sidder man jo alene i bilerne og bilerne bliver rengjort efter hvert kursus. Se mere her 

18/3 kl. 18.00. Vi vil naturligvis meddele det her, når vi ved noget om hvornår vi igen kan tilbyde teori og praktisk undervisning. Indtil videre er begge dele  aflyst.

24/3 kl. 13.30: Som de fleste ved, har regeringen forlænget restriktionerne til og med d. 13/4. Vi kommer altså tidligst rigtig igang d. 14/4. Alle teori og praktiske køreprøver er også aflyst indtil da. De som får aflyst en prøve, får besked på SMS fra myndighedernes system. Borgerservice vil ligeledes være lukket i periode, hvilket betyder at alt vedrørende godkendelse af “ansøgning om kørekort”, lægeattester og førstehjælpsbeviser, ligger helt stille.

24/3 kl. 20.00: TIL ALLE DE AF VORES ELEVER SOM NÆRMER SIG 3 MÅNEDERS PAUSE I UNDERVISNINGSFORLØBET:
Vi er sikre på at myndighederne vil dispensere for reglen, men det er vigtigt at i kommer til teori eller tager en kørelektion, SÅ SNART vi går i gang igen. Hold øje her på siden.

27/3 kl. 9.00: Så er der endelig lidt godt nyt: Myndighederne har droppet reglerne om at man ikke må holde mere end 3 måneders pause i undervisningsforløbet, indtil videre. Så jer der er ved at nærme jer de 3 måneders pause, kan slappe lidt  af 😊 Men sørg alligevel for at komme videre når vi starter op igen. Vi ved jo ikke hvor længe reglen er annulleret.
En anden god nyhed, er at førstehjælpskurset nu først behøver at være afviklet inden den PRAKTISKE køreprøve.
Og en tredje god nyhed, er at en bestået teoriprøve nu først udløber efter 1½ år og ikke 1 år. Så man skal bare bestå praktisk prøve inden for 1½ efter bestået teoriprøve.

27/3 kl. 20.30: Til de af jer som bøvler med frakendelse, betinget frakendelse eller lægelige forhold mht. at tage kørekort. SE HER: UNDER SPØRGSMÅL OG SVAR OM KØREKORT

2/4 kl. 11.30: Til  de af jer som ønsker en teoriprøve på computer(digital teoriprøve), kan vi fortælle at disse prøver slet ikke bliver lagt ud i bookingsystemet i øjeblikket. Så de kan altså ikke bestilles.